Over Wij Blijven Fit

Ik ben Madelon, sport en beweegleider senioren.

Doet  u ook mee?

Na mijn studie sport en beweegleider senioren aan de sporthogeschool Fontys in Tilburg, ben ik in 2012 een eigen bedrijf gestart. Waarom? Omdat ik mijn passie voor bewegen met iedereen wil delen, maar in het bijzonder met senioren.

Bij het ouder worden zijn een goed functionerend lichaam en een gezond brein niet altijd meer zo vanzelfsprekend en natuurlijk heeft de een minder of meer klachten dan de ander. Door te bewegen kan dit verouderingsproces worden vertraagd.

Samen bewegen biedt ook gezelligheid aan, het maakt blij, geeft meer mogelijkheden om nieuwe vriendschappen aan te gaan. Het vergroot de zelfredzaamheid en de mobiliteit, uitbreiding van het sociale netwerk en er kan meer contacten gelegd worden met mensen van alle leeftijden. Ouder worden kan dus best aangenaam zijn.

Mijn motto is "een goede conditie houd lichaam en geest fit".

Inmiddels heb ik ook de opleiding voor RGM (Ronnie Gardiner Methode) en Tactiel Stimulering afgerond. RGM is een oefenmethode voor de hersenen met behulp van ritme en muziek. Tactiel Stimulering is een behandeling bestaande uit bewuste, en gestructureerde aanraking. Door mijn brede kennis en ervaring kan ik de hersenen en ons lichaam voorzien van adequate inspanning en ontspanning. Alles samen maakt dat Wij Blijven Fit er alles aan doet om u op een zo breed mogelijke manier fit en gezond te houden. Dit op verantwoorde wijze, aangepast aan tempo en op ieders maat.

Samen met mij bewegen?

Dat kan op verschillende plekken in de omgeving midden Brabant! Kijkt u maar eens verder rond op de website voor meer informatie over het lesaanbod, of kijkt u eens naar de les roosters. Voor meer informatie, aanmeldingen, en/of vragen kunt u altijd contact met mij opnemen. Mijn gegevens staan onder andere op de contact pagina.
 

Wellicht tot snel!